Zamieszczone przez Marx
Zapach - odświeżacz do samochodu
Zwiń
X
-
ok wieszajcie gdzie chcecie, to Wasze auta. Ja po prostu jestem zaskoczony tą popularnością choinek. Kojarzą mi się klimaty: Plak na plastikach, choinka na lusterku, mata z drewnianych klocków na siedzeniach i futerko tygrysa na kierownicy. Coś jak w tej reklamie Visy czy Mastercard z pieskiem ruszającym głową...
Komentarz
-
-
Marx, każdy w aucie wozi to, co lubi... Ja osobiście preferuję zapach czystego wnętrza bez żadnych dodatków, ale to wszystko przez starego sąsiada. Kiedyś jak mnie przewiózł to czułem na zmianę smród papierocha i waniliową choinkę, do tego rozpędzał się szybko do 70 km/h i za chwilę walił w hebel. Od tamtej pory mam urazAUM sprzedany, sentyment do Was został...
Komentarz
-
-
Marx, Zostaw pieska w spokoju jak bym miał półkę to bym sobie postawił :P
Np .Takiego:
.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Choinki Wunderbauma są spoko, większość zapachów daje radę.
Polecam też zapach waniliowy marki SENSO, montowany przy nawiewie, z regulacją siły woni. Wydajny i bardzo ładnie pachnący. Dużo lepiej mi odpowiada niż AmbiPury tego samego typu, wziąłem ostatnio taki za punkty VitayByła Octavia II Tour kombi (sprzedana)
Komentarz
-
-
Senso jest nieszczególnie wykończonym produktem - chodzi o wszystko, poza płynem. Już w dwóch produktach - zapachach tej firmy substancja zapachowa z buteleczki zaczęła się wylewać (pomimo dociśniętego koreczka). Przy drugim przypadku płyn wyżarł mi fragment plastyku wokół kratki nawiewu. Z AmbiPur nie miałem nigdy takiego problemu...Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez darek_wawa-------------------------------------------------------
moja pierwsza octa http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=33459
Komentarz
-
Komentarz